Var Det Ett Skrivfel Eller En lögn Som Framfördes Av Marie-Louise Dangardt?

En av de artiklar som diskuterats flitigast bland människor de senaste dagarna är den där det sägs att ”Skänkens öde” icke är beslutat. Antingen har det smugit sig in ett skrivfel i artikeln eller så ljuger Marie-Louise Dangardt om att antalet dialogmöten som verkligen skedde har kritiker framfört till Hoforsbloggen.

Vare sig boende i den direkta närheten av Skänken eller affärsidkare har blivit inbjudna till så många möten som artikeln säger. Att Marie-Louise Dangardt har svårt med begreppen ibland står kanske klart med tanke på slutet av detta inlägg. Och kanske kan det ha sin förklaring med de ekonomiska kapitlen i kommunens sentida historia om enkel matematik inte heller riktigt fungerar när man summerar antalet möten.

 

Det här måste nog Marie-Louise Dangardt gå ut i media och förtydliga för sina bekymrade innevånare.

2 thoughts on “Var Det Ett Skrivfel Eller En lögn Som Framfördes Av Marie-Louise Dangardt?

  1. Du ägnar dig åt vuxenmobbing! politikerna gör nog det bästa de kan.Läser alldrig din blogg och kommer ej göra det i fortsättningen heller!

  2. Jag vet inte ens om jag skall besvara det där. Stava aldrig aldrig med två L, och mycket märkligt att du aldrig läser men ändå lyckas halka in här för en kommentar. Vill du trots att du aldrig läser här diskutera mobbning så finns det massor av aktuella fall inom kommunen där höga tjänstemän satt i system att jävlas med de kommunalanställda. Du kanske är en av dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *