Med Batikhäxan Marie-Louise Dangardt I Spetsen Har Kommunen Körts I Botten

Jag tror till och med Alf Persson kommer småskratta lite åt vad signaturen ”Alvid” skriver på forumet Flashback. Jag citerar hela hans inlägg från en tråd om just Hofors och 30 nya arbetstillfällen där jag själv fick en länkhänvisning av någon outgrundlig anledning:

Jag skrev om detta i en tråd förut. I Hofors så är arbetslösheten hög och många välkomnar jobben då de är i stort sett de enda som finns. Det har varit anställningsstopp inom kommunen sen en tid och i samband med boendet för de små lakritstrollen så görs det undantag. Kommunledningen med batikhäxan Marie-Louise Dangardt i spetsen har kört kommunen i botten och ser nu ett tillfälle att på bästa pk-manér göra rätt för sig. I åtanke skall vi ha att inom äldreomsorgen och skolan så görs det stora nedskärningar pga ekonomin. Barnomsogen drabbas också hårt pga alla sparpaket. Flera hus har rivits och en av skolorna står på tur att jämnas med marken. Inga satsningar har gjorts, med egna medel, för att motverka den dåliga trenden i Hofors.

För några år sedan så hade Hofors ett avtal med migrationsverket och det fanns rikligt med berikare där med våldtäkter och annat skit som vanligtvis följer i babbens fotspår. När sedan avtalet med MV sades upp så blev det lugnt där då de flesta flyttades där ifrån. Nu på senare tid har dock en hel del somalier börjat vällat in och lyst upp tillvaron. Det är bara att hoppas att de små barnen visar sitt rätta virke och att hoforsborna återigen blir påminda om verkligheten när det gäller Sveriges invandringspolitik.

Dock så finns det hopp, det lokala partiet Folkhemmet där rivjärnet Anitha Näsström verkar ser väl inte med blida ögon på utvecklingen. Hon har skapat rubriker förr .”

Säga vad man vill om yttrandefriheten, men visst kan det vridas till ordentligt lustigt ibland 😀

4 thoughts on “Med Batikhäxan Marie-Louise Dangardt I Spetsen Har Kommunen Körts I Botten

  1. Jag tycker inte att främlingsfientlighet är lustigt alls. Även om man har rätt att uttrycka sina åsikter fritt betyder det inte att man borde.

  2. Hela inlägget är ju på något sätt så absurt att det blir roligt. Speciellt det där med batikhäxa 😀
    Tråden i sig får en ju bara att skaka på huvudet och kanske få en smula förståelse för alla som anser att SD inte hör hemma i lokalpolitiken. Därmed inte sagt att det är just en SD:are som står bakom det.

  3. Visserligen, men det känns mest sorgligt att folk känner sådan fruktansvärd rädsla för människor de aldrig träffat. De skulle aldrig generalisera så över människor som arbetar på ett äldreboende och de har mer gemensamt än invandrare har med andra invandrare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *