Terror-Telia

En dag som denna (9/11) och allt börjar gå på tok. Kommer inte åt att läsa några nyheter, Text-TV försvinner och snart även svart i TV-rutan. Internet är mycket begränsat förutom själva bloggen och märkligt nog Facebook, kan inte logga in i programmet för distansstudier. Det är lätt att börja ana en världsomspännande konspiration. Har någon terrororganisation slagit till?

Driftstörningen i Gävle med omnejd är delvis åtgärdad, dessvärre kvarstår ett problem med vår digital-tv-tjänst. Felet yttrar sig genom att man får felkod 714 när man startar upp digital-tv-boxen. Det kan även förekomma problem med internettjänsten i området. Felsökning pågår

Jag vet inte hur andra Hoforsbor upplever Telias tjänster. Tidigare har det fungerat mycket bra, men på senare tid allt fler driftsstörningar och vad finns det egentligen för alternativ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *