Nere För Räkning Men Uppe På Fem?

På frågan om Jan Bornestig var nere för räkning efter senaste bakslaget får vi idag svaret att han verkar ha vinglat upp på fötterna igen. Arbetarbladet fortsätter att rapportera om ärendet med 2-årige Veras kamp mot kommunalgubbar och kärringar:

Arbetarbladet har tidigare skrivit om Vera Olsson i Hofors, som på grund av sin sjukdom hyperinsulinism, behöver ständig tillsyn med mat och medicin. Föräldrarna ansökte till kommunen om personlig assistans. Men Hofors kommun sade nej. Beslutet överklagades till förvaltningsrätten, som för tre veckor sedan gav familjen rätt. En läkare som yttrat sig till förvaltningsrätten menar bland annat att Vera riskerar att drabbas av hjärnskador vid för lågt blodsocker. Därför måste också behandling ske dygnet runt. Men kommunen menar att Vera redan får tillräckligt med hjälp, förutsatt att föräldrarna och förskolan tar sitt ansvar

Räknar han kallt med att hinna gå i pension innan ärendet är till fullo avgjort och därmed slippa allt ansvar som en lycklig tokstolle i solstolen?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *