Skitlukt I Utedasset – Men Seger För Hofors HC

Fredag och ny seriematch med Hofors HC. Den här gången ytterligare en bortamatch och denna gång mot Orsa IK i en ishall som jag sist lämnade med en bruten arm redan efter uppvärmningen. En kort och kanske i sammanhanget ointressant historia 😉

Mina minnen av ishallen i Orsa var inte fördunklade. Hallen upplevs kompakt och liten, utrymmen i avbytarbås och vägen dit är av lägre betyg. Lukten från avloppet bredvid hjälper till att sätta öknamnet ”Utedasset” på hallen. Nu var det bara ett fåtal åskådare på plats, men kan inbilla mig att det med hjälp av lite människor och med idrott ej förenlig alkohol kan bli ett jävla tryck på läktaren när en match som igår utspelas.

Igår gjorde Hofors HC det mesta rätt och kunde bege sig tillbaka till Gästrikland med 3 poäng. 6/9 så här långt. På tisdag väntar Skedvi/Säter IF och där är det heta känslor som råder från spelare till ledare och åskådare efter träningsmatchen på försäsongen. Den här matchen måste vinnas och ska ni Hoforsbor som läser bloggen gå på en enda match denna säsong, välj den här!!

Jag gissar att Säterpubliken kommer i bilkaravaner för att se sitt lag spöa Hofors och det går väl för fan inte för sig!!??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *