Någon Hockeyglamour Finns Inte I Fagersta

Det finns antagligen värre saker att utsätta sig för en fredagskväll än att bege sig till Fagerlidens ishall i Fagersta. Nu var det ändå så att Hofors HC var tvungna att hoppa in i spelarbussen och ge sig iväg för lite seriespel. Tråkig resväg men ganska schysst mottagande med ”old school-skyltar” som välkomnade.

Ishallen i sig kommer få ett ganska orättvist betyg denna gång. Mest för att omklädningsrummen är ett skämt (man bygger dock nya fina vilket är anledningen till känslan av byggarbetsplats). Ett lag med 21 spelare plus ledare inträngda i ett litet rum är kanske bra för någon slags gemenskap, men inte bra för att känna avkoppling. Plus i kanten dock för den stora fina hallen och serveringen. Har inte sett varma chips sedan Zakkas gatukök fanns. Istället för den vanliga varmkorven har man en inomhusgrill för hamburgare. Betyget på den blir 6.5 av 10.

Pratade lite med Fagerstas föreningsrepresentanter och kunde konstatera som på så många andra platser att man får slita hårt för att hålla verksamheten och spelarunderlaget vid liv. Det är de ideella krafterna som håller det hela igång. Matchen slutade 6-3 och mathreferat får ni läsa på Hofors HCs hemsida.

Även om nu omklädningsrummen är trånga som satan så finns det utrymme att sträcka på benen i andra delar av ishallen. Betyget på hallen innan ombyggnation blir dock 2.5 av 5 möjliga.

2 thoughts on “Någon Hockeyglamour Finns Inte I Fagersta

  1. Fan vad tråkig bloggen har blivit, 85% Ishockey och HHC……jag vet att det är på din fritid och av eget intresse, men du kan inte bortse ifrån att det är många som läser här som inte tycker det är intressant med hockey…

  2. Kan hålla med om att det blivit många inlägg om ishockey på sistone. Mycket för att det upptar en stor del av livet just nu. Jag vet inte om det skulle uppskattas mer vilka böcker jag läser för studiernas skull eller projekt med reningsverk i Dalarna 😉

    Men jag är alltid öppen för förslag så har ni läsare några tips på vad jag skall lyfta fram skicka gärna ett mejl till info @hoforsbloggen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *