Striptease Som Motionsform & Idrott!!??

Då och då passerar det märkliga trender bland människorna. Rubiks kub, Sudoku, vanligt kranvatten på flaska och stödgalor för både det ena och det andra. Denna morgon noterar jag återigen att man envisas med att kalla striptease för en sport på TV4. Alltså med viss modifikation, utövar man övningar på en stripstång och det är tydligen dags för Svenska Mästerskap i ”sporten”.

 

Någon gammal pop-barnstjärna svänger upp och ner och är sedan så andfådd att hon knappt kan tala och säger att skillnaden mellan ”sporten” pole dancing och striptease egentligen är att man inte får några pengar efter utförandet. ”Minimalt med kläder och även danssteg på sidan av stången”.

Jag kan inte ta bort funderingen var alla aggressiva feminister håller hus med sin kritik, eller är det accepterat som motionsform även i de kretsarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *