Ledsen Människa Kan Göra Stor Skada…

Någon gång i början av året skrev jag lite om en bok som Jonas Inde stolt proklamerade att han skrivit. Det var inte så mycket bok som i realiteten ett litet häfte fyllt med någon slags tankar som en person som sett ”American Psycho” på film eller bemödat sig att faktiskt läsa orginalet kanske skulle ha uttryckt. Om det nu hade för avsikt att handla om psykisk ohälsa så lyckades han förmedla det, men ibland verkar ju verkligheten överträffa dikten på ett högst märkligt vis. Jonas Inde är en av de där som är flitiga skribenter på Twitter, och där uppmärksammade en bekant mig på att det antagligen inte stod rätt till i skallen på C-kändisen.

Det påstås att jag är galen och livsfarlig för sonen”, tja om gonattsagan bestod av höglösning ur hans eget lilla häfte så finner jag det inte alls anmärkningsvärt att mamman reagerat som hon gjort:

Kanske är det ett nytt ”konstprojekt” eller början på en ännu tunnare bok/häfte än det första, men som förslag till avslut på boken kan jag rekomendera att han drar en papperspåse över huvudet och springer rakt ut i gatan under Stockholms morgontimmar då pendlarna är som mest aktiva. Kanske var det skador på framskärmen på en bil han avsåg med orden ”Ledsen människa kan göra stor skada”…

62 thoughts on “Ledsen Människa Kan Göra Stor Skada…

 1. Inde raggar vidare på twitter ser jag. Han raggar på snygga blondiner. Ska han få tag i någon ny som han kan skrämma skiten ur och göra på smällen ett par ggr, som han gjort med exet? Det är frågan?

  Klappmongot skryter om att han hade 1.4 miljoner i intäkter på sitt bolag förra året. Det kan han tacka sin sinnessjukdom för och det kan kanske göra att han än en gång får napp hos någon pantad blondin som inte läst ekonomi eller psykologi 😉

  PS: Konstigt att hunden verkar må så bra, de brukar må dåligt hundar då de har en svag ägare. Men han är kanske inte flockledaren.

 2. Vi får hoppas det är ett ”konstprojekt” så han kommer undan med det, den där skulle inte klara en tillvaro på kåken efter sin ”bestseller” till häftesbok 😉

 3. Jag tror tyvärr det kommer att sluta väldigt illa för honom. Bara han inte drar in andra i det, som till exempel hans ex och hans lille son, så gör det inget tycker jag.

 4. Tror mer på att han hoppar då. Men han måste börja supa först för att det ska gå så illa. Han klarar sig med nöd och näppe från att göra det annars.

  Fatta så besviken man skulle bli om barnvakten stal sonen och sen lämnade honom till en sos kärring som lämnade den till mamman. Efter det får man inte tillbaka sin son utan mamman hotar kanske med polisen om man vill ha igen honom. Vilket pajassamhälle vi lever i va? hehe.

 5. Efter hans lilla ”häfte” till bok har jag redan klart för mig vad det där är för jävla tomte. Kulturuttryck i all ära, men att beskriva våldtäkter och mord på barn och kalla det konst eller kopplas ihop med hans diagnos är bara absurt.

 6. Att då och då kika in på en dåres tweets är rätt kul faktiskt. S sitter och skriver vykort och jag far runt på nätet och läser. Då och då återkommer man till Inde som är twitters svar på gamla tiders byfåne. Det är faktiskt rätt bra att de dragit in på psykvården som de gjort 😉

  Mycket om kvinnor som ska mördas. Törs han inte ge sig på män?

  Screenshot: http://prntscr.com/m740m

 7. Lyckligtvis har man annat att göra ibland. Annars är risken att man suttit klistrad framför hans Twitter och liksom bara häpnat. Vore kul om dom gjorde en uppföljare på ”Torsk på Tallin”, jag antar att hans karaktär som skitgubbe hade chans att utvecklas som Indes egen person 😉

 8. Jag har också mycket att göra ibland men jag tar mig tid. Det är som en trafikolycka brukar man säga. Man kan inte bara gå förbi utan måste stanna och titta, även om man inte borde 😉

  Han är verkligen sorglig då han tror att han är någon sorts opinionsbildare. Han påverkar kanske några på twitter men en frisk människa ser ju direkt att det är en riktig dåre 😉

 9. Screenshot: http://prntscr.com/msdpd

  Skriva ut sonens morfars namn och förtala honom på det där viset samt antyda något om exets barndom? Han är skvatt galen. Totalt jävla galen.

  Hoppas att sonens morfar anmäler svinet för förtal. Mer solklart fall av förtal har jag inte sett.

 10. Han borde få vapenlicenser. Även om han är svårt psykiskt sjuk och vill knulla barn och mörda dem efteråt med pistol samt säkert kan tänka sig att skjuta halva släkten Backman så borde han det. Han rår ju inte på stora starka byggarbetare utan vapen eller hur?

  Vapen till Inde. Allt annat är ren diskriminering.

  Screenshot: http://prntscr.com/mskvk

 11. Det krävs mycket lite att få barn omhändertagna, om jag tex skulle göra en anonym anmälan till sos facisterna i Hofors om att t.ex Hoforsbloggarn visar porrfilm och har sex med frugan framför ögonen på barnen skulle det ta 1 sekund så skulle han få en påhällsning från dem och en stor utredning skulle ta platts.

  Har ni redan glömt vad Sos gjorde i Sandviken?
  http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.2525729-omhandertagna-barnen-tillbaka-hos-foraldrarna

 12. Prata skit om sina svärföräldrar och hänga ut deras privatliv på Twitter kan man också göra. Med deras namn naturligtvis. Det förbättrar säkert dårens chans vad gäller vårdnadstvisten… Man får hoppas att han aldrig får se pojken igen. En sån där dåre ska inte vara i närheten av små barn.

  Detta är verkligen WT. Jag har aldrig sett värre.

  Screenshot: http://prntscr.com/n57y2

 13. Jag tror nog inte längre det är ett konstprojekt utan snarare bara konstigt. Såg att han ville sälja en serie till Avpixlat också eftersom ingen annan ville ta i honom. Nog med all rätt.

 14. Jag såg också det. Tror du verkligen att de tar händerna ifrån honom redan? Bra i sådant fall.

  Man sitter och läser och skakar på huvudet då man ser vad han skriver på twitter. Det är som sagt som en trafikolycka av det värre slaget. Det går INTE att låta bli att titta… 😉

 15. Jesus… Marie tycker inte om honom ”just nu”…. Sen hotar han en filmproducent mellan raderna. Han är verkligen en twitterhårding 😉

  Screenshot: http://prntscr.com/n8b6l

  Nu måste jag scrolla mig neråt och läsa resten av hans tweets.

  God Jul igen, kom att tänka på julafton då jag läser detta.

 16. Sorgligt att se Mats Carlsson yttra sig om nått han inte begriper eller har vett till att begripa, men ,men, är han sinnesslö så är han och kan
  bara tänka med kuken.

 17. Hahaaaaha. Äntligen hittade psykfallet Jonas Inde hit i egen psyksjuk person 😉

  Du är stor i käften på internet din lilla kvinnomisshandlare 😉 Tror du att jag också vill knulla ditt ex Inde? Jag har inte det minsta intresse av henne.

  Alla vill inte knulla Marie för att de har synpunkter på hur du beter dig mot henne, hennes föräldrar och din son Inde. Många skulle inte ta i Marie med tång ens för att hon är så skadat gods sedan du förstört henne med din psykiska (och fysiska ?) misshandel.

  Du Jonas Inde är en av dem som är så sjuk att du fattar det inte själv helt enkelt. Hoppa eller lägg in dig så blir internetvärlden en bättre plats att vara på.

  Hade lagen om psykiatrisk tvångsvård fungerat som den är tänkt så hade du varit på en institution redan Jonas Inde.

  Nu ska jag in och kolla på dina tweets. Det är ren lyteskomik.

 18. Kan du gå in på lille Jonas Twitteranvändare och fråga om det är han och bjuda in honom om det inte var han som skrev? Mig blockar han bara direkt och anmäler för spam 😉

 19. Kanske en ”Best Of Jonas Twitter” vore något? Jag läste i hans tweets att han har svårt att få jobb nu, att ingen vill ta i honom med tång, vad det nu beror på. Får han bara den utgiven så borde succen vara given, eller hur?

 20. Såpan som aldrig tar slut. Är det så att människor som fått ens det lilla av kändisskap och sen misslyckas fatalt att återigen nå berömmelse, är beredd att ta till vilka metoder som helst för att synas och höras. Även lika tragiska dom det här. Ja jag skakar bara på huvudet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *