Bloggtips I Mörkret: Nina Åkestam

En morgon då inga aktiviteter eller åtaganden stör så kan man bläddra igenom lite av bloggarna som finns på den egna favoritmärkta listan. En av de sidor jag finner både stort nöje i och intressant är Nina Åkestams blogg.

Det är i synnerhet hennes bloggserie ”Den mörka sidan” som jag finner intressant och kollar in om det kommit nya avsnitt av. Del 1, Del 2, Del 3. För ett par dagar sedan även en guide till hur man överlever vintern.

Köp en ny kokbok. Eller låna en på bibblan eller hitta en grym matblogg eller vad som nu passar. Att laga mat är en av få aktiviteter som är bättre på vintern än på sommaren tycker jag. Att komma hem med matkassar när det är mörkt ute och sätta på bra musik och ställa sig och hacka och fixa är ju tusen procent mys.

Börja dricka whisky. Om du tror att du inte gillar whisky kan jag berätta att det tar ungefär tre månader att vänja sig (och lite längre med blended, typ ett år för mig) och det är så himla värt. Finns inget trevligare än att dricka whisky när det snöar ute.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *