Reinfeldt Ingen Kund Hos Prostituerad Enligt Aftonbladet

Skrev något om julklappar här i veckan. Bland annat att vår statsminister Fredrik Reinfeldt återfanns i förundersökningen gällande en prostitutionshärva.

Jag som så många andra hoppades innerligt att detta skulle vara sant och undrade naturligtvis varför den ”etablerade mediakåren” inte skrev ett ord om det hela. Sprängstoff är lindrigt uttryckt med en statsminister som återfinns i en prostituerads dagboksanteckningar. Nu skriver dock  Osín Cantwell (som tycker hebefili är okej som ni kanske minns från det här inlägget) på Aftonbladet om det. Det är i princip andemeningen att någon substans finns inte i påståendet, att tre reportrar på Aftonbladet fått slita sig från att leta fåniga Youtube-klipp och skapa ”sensationella nyheter” om och faktiskt göra lite ordentligt journalistiskt arbete. Okej det fanns inget enligt Osín Cantwell, men skulle det inte vara intressant att veta varför rättstavning av statsministerns namn och ministertitel ger 1600 spänn på Svenska För Invandrare (SFI)?

Det fanns så långt ingenting som tydde på att påstående var sanna, men reportrarna gav sig inte utan lyckades lokalisera kvinnan och hennes hallick. De sa båda samma sak: anteckningen om den utpekade personen kommer i själva verket från en kurs i svenska för invandrare. Kvinnan sa också att så vitt hon vet har hon aldrig träffat politikern i fråga. Då de spektakulära uppgifterna verkade vara lika sanna som påståendena om att Usama bin Ladin i själva verket lever och odlar tomater på månen gjorde Aftonbladet det alla seriösa redaktioner skulle ha gjort, lade ner storyn.”

Sen svårt att inte se det konspiratoriska i det hela när Statsministern sitter i möte om pressetiska regler med Aftonbladet i samma veva som väktare skjuter sig själv i Reinfeldts hem också. Om locket slutligen nu läggs på eller lyfter av sig självt återstår att se. Hävdar fortfarande att det skulle vara årets julklapp.

2 thoughts on “Reinfeldt Ingen Kund Hos Prostituerad Enligt Aftonbladet

  1. Nog kan det tyckas lite konstigt att den prostituerade kvinnan tar med sig kundregistret och bokningslistan till SFI kursen och där antecknar statsministerns namn mitt i bokningslistan, på spanska… Men säger han så då är det naturligtvis så 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *