Anders Eklund Med Hus, Villa, Fru och Barn?

Lokalt har journalisterna inte riktigt återhämtat sig efter jul och nyårsfirande. Antingen det eller så är det bara stiltje i rapporteringen. I riksmedia är det dock Hoforsrelaterade nyheter med visst inslag av äckel och avsky. Våldtäktsmannen, pedofilen och mördaren Anders Eklund från Torsåker planerar en framtid med barn och mysigt hem. Problemet för Eklund är bara att målet för hans ömhetsbetygelser inte riktigt upplever hans framtidsvisioner på samma sätt:

Aftonbladet – Eklund planerar ett liv med mig

Aftonbladet – Jag vet att du vill ha barn med mig

Aftonbladet – Anders EKlund anmäld av ex-flickvännen

Enligt Jenny har Eklund sedan dess skickat hundratals brev. Trots att hon bett honom sluta, skickar han fortfarande brev varje vecka, med allt grövre sexuellt innehåll – blandat med påståenden som ”jag vet att du vill ha barn med mig” och påminnelser om deras utflykt under morddagen, en timme innan han dödade Engla:

”Vi åt mat på Lappen i Hedemora då sen åkte vi ut i skogen och älskade.”

– Det är så obehagligt. Det senaste brevet kom förra veckan och det har jag inte ens öppnat

Det är avskyvärt att ens tänka på att Anders Eklund sitter och fördriver sina dagar med planer på en frantid som hans offer aldrig fick. Ändå kan man inte sluta fundera över vad det egentligen är som rör sig i hans huvud. Har någon som kände honom ens haft en tanke på att det var något så avvikande med honom? Rykten gör gällande att han skall ha masturberat i kvinnors underkläder nere på Ovako. Förvisso en lång bit kvar till våldtäkt och mord av barn men avvikande ja absolut.

6 thoughts on “Anders Eklund Med Hus, Villa, Fru och Barn?

 1. Både Eklund och Fadimes mördare,hennes pappa, vill ha tidbestämda straff. Ett nackskott ger helt säkert tidsbestämt starff. Om det jobbet utanonnserades av myndigheten skulle kön ringla lång av frivilliga. Det skulle också förbättra kriminalvårdens kassa.

 2. Att ens debattera detta ämne är lika sjukt som dådet i sig, den mannen kommer inte att komma ut han har fått livstid!

 3. Där har du nog fel Hoforsblogarn, han stod inne i kvinnoduschen
  och onanerade i deras trosor!

  Nu beter du dig på EXAKT samma vis som Flash Back asen du
  kritiserade för ett tag sen, och när du ändå håller på varför inte
  köra en Godwins lag och byt ut Anders mor Hitler? Han gasade
  ihjäl miljoner men inte fan onanerade i deras trosor!

  Du får fan ta och skärpa till dig och växa upp HoforsBloggarn
  och lägga ner den sortens fascistoida artiklar, fast om du inser
  hur jävla korkad du framstår med din text är en annan sak.

  Hade du haft vett hade du gjort en artikel om hur Dala och
  Gävleborgs polisen misskötte hela ärendet från start till mål.

 4. Hoforsbloggarn tål inte kritik , han har börjat med censur!
  Det tog inte lång tid fören han gick ner i sin egen retoriska fälla!

 5. Spelar ingen roll hur många gånger du skiftar alias, är man inte tillgänglig för att godkänna kommentarer så handlar det inte om censur eller överkänslighet för kritik. Stick iväg och trolla någon annanstans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *