Arg Lapp På Hoforshallen (ej att förväxla med Same)

Då och då när jag drabbas av tristess och slösurfar runt på internet efter lite vad som helst, händer det att jag besöker Arga Lappen. Ej en vildsint Same om nu någon trodde det, för man får inte kalla Samer för Lappar. Ett litet insändarbidrag i mejlen till Hoforsbloggen kvalificerar sig nästan för kategorin ”arg lapp”. Personalen på Hoforshallen har tröttnat på snusket i badanläggningen:

Jag förstår frustrationen och när man lagt ned så mycket pengar på att göra det trevligt och modernt för gästerna så kan även den bäste tappa besinningen när gästerna missköter sig. Dock hade det varit på sin plats att tänka över texten för här kan man dra slutsatser lite som man vill.

One thought on “Arg Lapp På Hoforshallen (ej att förväxla med Same)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *