Lördagsmiddag & Nytt Seriemord

Förutom att se Junior VM i ishockey där det inte gick så bra (man kan hävda att silver är fint nog, men det fanns faktiskt ett guld på spel också) och lite skidåkning vilket jag vanligtvis finner lite tråkigt men nu hade man gevär med och då blir det en helt annan sak liksom. En vacker dag kommer kanske ”jaktstart” betyda just det, och man har kommit en bit längre än min egen idé om ”medeltida golf”. När skidåkarna ger sig iväg är det bäst att hålla sig undan den som är efter då samtliga är beväpnade. Nåja det kanske utvecklas bättre i framtiden. På tal om just jakt så jagade jag något smaskigt recept för lördagsmiddagens räkning. Satt i nästan en timme och läste upp och ned på olika internetsidor för att få smaklökarna att frestas. Hittade inget så det fick bli en liten klassiker med fylld kycklingfilé och en hafsigt ihopkastad sås för att slippa för mycket köksarbete. Det är egentligen synd att jag aldrig riktigt noterar vad jag har i när jag lagar mat från höften. Resultatet kanske inte såg ut som en dröm, men det smakade verkligen bra. Kanske den bästa kycklingrätt jag ätit.

Den sista bilden var dock inte en del av människornas i husets lördagsmiddag, husets egen seriemördare kom stolt in och visade att det var inte bara de tvåbenta som kan fixa smaskiga råvaror. Om jag bara kunde begripa varför han skall släpa hem allt när han till övervägande del ändå väljer mer traditionell kattmat på burk, påse eller i torr form.

2 thoughts on “Lördagsmiddag & Nytt Seriemord

  1. Näe jag avsåg skidskyttet på TV 😉
    Pilbågen kan man inte överge, det finns en enorm tjusning i den som man inte kan uppleva med krutvapen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *