Grattis Johan!

Johan Kämpe fyller 40 år. Lokalt och i den slutna världen av ishockeyentusiaster så är han en välkänd figur. Men för alla som inte är från Hofors men ändå läser denna besynnerliga blogg så kanske en liten förklaring om vem detta är kan vara på sin plats. Snabbast sammanfattat i artikeln från Abetarbladet. Johan är hockeyberoende står det att läsa. Det är den korta sammanfattningen, den längre som återfinns i artikeln berättar om lite av ett drömliv där Herr Kämpe får arbeta med det som ligger honom varmast om hjärtat och som han tänker på från morgon till kväll och möjligen även tar med sig i sina drömmar om natten.

”– Kan vi sitta i soffan och prata tror du? Det är lite hockey på tv, säger Johan och nickar mot JVM-kvartsfinalen som pågår mellan Tjeckien och USA.

Juniormästerskapet går i Ufa, huvudstad i republiken Basjkirien, 100 mil väster om Moskva.

– Jag hade helst suttit därborta och firat 40-årsdagen, säger han leende och nickar igen mot matchen.”

Grattis till gubblicensen Johan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *