Dags Att Gå På Skithuset Igen

Nej det rör sig inte om någon märklig böjelse att beskriva mina vanor. Det handlar om ishockey (naturligtvis) där Hofors HC är inne på tredje och sista rundan av serien och det innebär en repris av besöket till Orsa Ishall, även kallat utedasset.

Det är extremt viktiga poäng på spel ikväll, två vinster så här långt, men en tredje skulle verkligen underlätta resan mot playoff för Hofors HC. Orsa kan vara lite luriga, har piskat upp riktigt bra lag under säsongen så det gäller att kämpa i sextio minuter och inte göra någon underskattning. Tyvärr kommer inte matchen ses på LiveArena, men på fredag så kan man om man vill surfa in på Hofors sida och se mötet mellan HHC och Säter. Skulle man ändå vara lite sugen på att se hockey så kan HHC 2 Div 3 ses möta Järvsö IK ikväll 19.00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *