Årets Eldsjäl I Hofors Utsedd

Årets Eldsjäl i Hofors är utsedd. Priset går till Claes Gustavsson för sitt engangemang i Hofors Skyttegille.

Nu är det klart vem som får ta emot priset för ”Årets eldsjäl” i Hofors kommun 2012″. Det är Claes Gustavsson som för sitt långa och brinnande engagemang i Hofors Skyttegille nu belönas av Entré Hofors och Hofors kommun.

När alla de nomineringar som privatpersoner skickat in under senhösten var sammanställda var Claes Gustavsson en av sexton nominerade till priset ”Årets eldsjäl i Hofors kommun 2012”. I onsdags avslutades juryarbetet och efter överläggningar kunde juryn, som består av Entré Hofors styrelse, enas om en vinnare med följande motivering:

”Priset för ”Årets eldsjäl i Hofors kommun 2012” går till Claes Gustavsson för att han genom sitt brinnande engagemang för skytte under många år hjälpt och stöttat många ungdomar i sin idrottsutövning. Claes har vigt många timmar till ungdomar och ideellt arbete i Hofors Skyttegille. Omfattande kunskaper inom området, ledamot i styrelsen och en stor portion egen uppoffring gör Claes Gustavsson till en sann eldsjäl.”

Stort grattis till Claes!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *