Förbjud Kvinnor Att Ägna Sig Åt Fiske

Nakna kvinnor som poserar med olika fiskarter är ungefär lika intressant som nakna kvinnor med dammsugare eller nakna kvinnor med en snöskyffel (okej det där sista skulle kanske vara intressant med tanke på temperaturen). Nu är ju Nyheter 24 kanske snäppet mer likt den gamla humortidningen ”En Ding Ding Värld”, och där publicerar man en artikel om en dansk fisketidning som haft hel eller halvnakna kvinnor poserandes med fisk.

Kanske ett fräckt grepp för att göra fisketidningarna intressanta igen. Det är lite väl mycket reportage om fiskeguider som åker ut, kastar i och drar upp en +15kg-gädda utan problem, fotograferar och åker hem. Tycker det i regel förringar  själva fisket. Sen upplever man ju dagens fisketidningar som en enda lång annons för vissa fiskedrag. Fiske en sak, porr en annan och att kombinera dessa två saker finner jag en smula motbjudande. Det gör tydligen Genusfotografen också som visar flertalet exempel på hur man svärtar ner fisket med en massa nakna kvinnor i olika positioner.

 

Personligen tycker jag man inte bara borde förbjuda nakna kvinnor med fisk, man borde förbjuda kvinnor att fiska om den första tanken är att posera naken med en stor gös eller en slemmig torsk. Det är något med kvinnor och kameror som alltid blir fel liksom. Visst att kvinnor har rösträtt och andra rättigheter, men vid fisket bör vi nog dra en gräns om det även i framtiden skall vara just en avkoppling från kvinnor.

One thought on “Förbjud Kvinnor Att Ägna Sig Åt Fiske

  1. Jag håller helt och hållet med, Fiskar och fiskkvinnor ska hålla sig i skymundan och syssla med annat än just fiske. Tusan gubbar, tänk om kvinnorna började tänka.

    Jag känner en hel del styltor som fiska och de tar inte direkt med sig sina kvinnor ut på fisketuren

    /Miro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *