Storvik-Ovansjö Ridklubb Har Allvarliga Problem

Jag är personligen inte kopplad till Storvik Ovansjö RK, men har bekanta som nu upplever en stressfull tid för att rädda föreningen från att helt falla ihop. Exakt vad bakgrunden till det uppkomna läget är känner jag inte till, men klart är att det behövs en hel del pengar och stöd snabbt. Ett öppet brev från föreningen:

Det är inte direkt småmynt eller växelpengar som behövs heller och min personliga reflektion är att själva orsaken till att det blivit som det blivit måste utredas och sen åtgärdas. Handlar det om fel människor på fel position, ja tillsätt nya. Handlar det om slarv på grund av okunskap, skaffa någon som känner till vad som gäller. Det är inte den första eller sista föreningen som kommer att hamna i problem när man tvingas ägna sig åt andra saker än själva intresset/verksamheten. Se bara på till exempel Leksands IF som även dom upplever sig närma en domedag. I slutänden är det de aktiva medlemmarna som drabbas oavsett hur lite eller mycket man haft att göra med den uppkomna situationen. Vill ni hjälpa till eller bidra med något föreslår jag att ni besöker deras hemsida och läser vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *