Trosrunkaren Misstänkt Redan 2001

Att bevis förvanskas eller försvinner på väg till eventuella rättegångar trodde jag hörde till det mer udda. Att det förekommit och antagligen kommer göra så i framtiden med är kanske oundvikligt. Inte minst i denna udda historia med ”Kapten Klänning”. På den nivån kan det vara politiska skäl till att inte offentliggöra saker och ting, men i fallet med Engla kan det i mitt huvud inte vara möjligt att någon med flit skulle ha raderat hans namn från en lista över misstänkta (för mordet på Pernilla Hellgren). Skulle verkligen en Polis undanhålla tips om en person som Anders Eklund?

Borde inte heller vara så svårt att se vilka som haft tillgång till materialet och man får anta att det även funnits i elektronisk form och därmed borde man kunna se när dokumentet ändrats och av vem. Inbillar jag mig. Annars är det ännu sämre ställt med hur man hanterar bevis och eventuella tips än jag kunde ana. Men Leif  GW har antagligen redan kollat upp det. En skarp hjärna i en trött kropp.

One thought on “Trosrunkaren Misstänkt Redan 2001

  1. Jag har faktiskt inte följt detta men visst kan en polis ändra på en lista om listan är mycket obekväm för honom.
    Vi har skrivit mest om mygel som slår åt ett annat håll men vi kanske ska framhålla att även vi liksom alla andra tänker på Englas mor
    och att det är stort om polismygel kan lyftas fram för att kanske rädda andra barn i framtiden.
    Det här måste leda till strängare kontroller av polisens arbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *