Helga! Plocka Fram Mer Gips!

Kliver denna morgon ut på gatan för hundpromenad och inser att jag delvis befinner mig i en sketch eller snarare en scen ur Sällskapsresan 2-Snowroller. Ni vet där Doktor Katz kliver ut, noterar att vädret är soligt och därmed innebär det mer frakturer. Ungefär samma sak som jag misstänker att läkarna gör vid de olika sjukhusen och vårdinrättningarna idag. Trots att det är ”Internationella isbjörnsdagen” idag, ser der ut att åtminstone lokalt utvecklas till brutna-lårbens-dagen.

Det är nämligen svinhalt ute på gatorna och äldre människor bör kanske inte försöka njuta av det fina vädret utan istället koncentrera sig på att stå stadigt på glansisen ute. Även vi andra som tror sig ha en viss stabilitet skall nog se upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *