Folkpartiets Årsmöte I Hofors – Möte Med En Twist

Har man inte sena hockeykvällar kan man alltid roa sig med att gå på Folkpartiet Hofors/Torsåkers årsmöte. Bevittnade ett sådant idag och det var lustigt, sanna mina ord.

Det uppstod en viss förvirring om vem som skulle bli den kommande ordföranden och helt klart var det att mötet besöktes av två olika falanger. För en förändring och emot en förändring. Nytt mot gammalt. Sittande ordförande Hans Backman utmanades av Bojan Petrovic. Det höjdes nog ett och annat ögonbryn över att det plötsligt fanns ett stort antal nya medlemmar i Folkpartiet i Hofors.  De äldre i styrelsen uppträdde klart aggressivt och irriterat när det stod klart att Bojan Petrovic ämnade ställa upp för att bli ny ordförande. Efter viss diskussion blev det en omröstning via handräckning som visade att Bojan hade flest antal händer i luften, men twisten kommer då det blev fråga om hur många som egentligen var röstberättigade. Det visade sig att de allra flesta samma dag fått informationspaketet och inbetalningskorten och därmed sjönk ett stort antal händer ner.

 

Kvar blev alltså ordförande Hans Backman, åldringarna i styrelsen och jag förutspår att antalet medlemmar nu kommer att sjunka lika fort som det steg. Hur det förändrar eller inte inför valet 2014 kan man i dagsläget bara sia om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *