Söndag: Hofors HC – Gnesta IK

Division 1-kvalet rullar på och Hofors HC har trots två raka förluster visat att man kan vara med. Ser man tillbaka på playoffspel och playoff-final har det sett ut exakt så här. Man kliver fram och avgör när det behövs och den bragden och miraklet kommer behövas imorgon då Hofors HC möter Gnesta IK hemma i Hofors ishall klockan 16.00. Sedan matchen i onsdags har det varit två riktigt bra träningar med full uppslutning och vilja. Man vill ha det här och imorgon tänker man ge sitt bästa för att ta det.

Imorgon hoppas jag även att man får höra Hoforspubliken heja fram laget i 60 minuter. Varit lite väl blygt och tyst från läktaren trots det stora antalet åskådare. Imorgon finns ingen återvändo, det är vinst som måste uppnås!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *