Ett Urval Av Kändisars Matraster I Hofors

I brist på andra Hoforsnyheter kan man alltid gräva i det förflutna. Av en händelse kopplade mitt minne ihop några inlägg som jag läst vid tidigare tillfälle och det kan ju vara kul för er som inte noterat det, att Hofors omnämnts av så kallade kändisar vid flera tillfällen. Nu kanske det inte är kändiseliten, men väl bekanta ansikten för de allra flesta. Det senaste som kanske fler sett är Niklas Jihdes (Twitter) mackstopp på Statoil i Hofors, han brukar tydligen ha det som ett frekvent ställe att stanna och äta korv på under sina hockeyresor.

2009 dök ingen annan än Magdalena Graaf (Blogg)upp och tog även hon en matrast i Hofors, den gången på det nu nedlagda Carlssons efter Faluvägen. Hon hade blandade minnen av sitt besök efter incidenter som även finns återberättade i hennes bok.

Året efter 2010, är det dags för ännu ett kändisbesök och matrast i Hofors. Pernilla Wahlgren (blogg) är ute på turné och besöker Rondellens gatukök.

 Jag vet inte riktigt vad man skulle kunna dra för analyser av hur kändisars matvanor eller raster längs vägarna, men helt klart är att då och då besöks Hofors och i synnerhet Faluvägens matställen av lite stjärnglans.

10 thoughts on “Ett Urval Av Kändisars Matraster I Hofors

  1. För ett par månader sen besökte jag Statoil för att prata lite med en kompis som jobbar där. Vi bestämde oss för att gå ut och ta en rökpaus och precis som vi hade rundat hörnet och ställt oss på sidan om macken hade Stefan Sauk glidit in.
    Han åt dock inget utan köpte bara en dosa snus.

  2. Vilken typ av snus? Såg Modos spelarbuss passera vid Lidl för några veckor sedan, dom stannade dock inte till vad jag vet. Men kanske är det värt att börja sitta på muren vid polishuset igen och spana. Hela världen verkar passera Hofors på många olika sätt 😀

  3. För två eller tre somrar sen satt Pontus Gårdinger med fruntimmer och barn och åt ute på Pizza Corner när jag var där. Hon såg mycket yngre ut.

  4. Se där! Faluvägen är uppenbart ett ställe man skall vistas på om man vill se ”kändisar” av olika mått 😉

    Kom på att även jag sett en känd människa i Hofors och på Statoil, måste ha varit runt skiftet 2000/01, en sen kväll på väg till Dalarna stannade vi till och det gjorde även Janne Schaffer med kamrat. Minns inte alls vad han köpte eller så.

  5. Martin Stenmarck med familj stannade och åt på Rapido på väg hem från fjällen för ett par år sen eller tre… Jag hade sagt åt han att prova thaivagnen, men dom missade den =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *