Vänsterpartisten Visar Snorren

Politiker som bjuder på sig själv brukar skapa ett visst rabalder oavsett. Antingen tycker man att det är festligt eller så är det mer åt det skandalomsusade att förfäras över. Till exempel när Maria Ferm gick ut och berättade varför hon var så tom i huvudet, ett kokainmissbruk som pågick under drygt två år. En riktig klassiker är ju förre partiledaren för Kristdemokraterna, Alf Svensson som visade upp sig i badbyxor där var reaktionerna av olika karaktär.

AlfAndra tar steget längre. 1979 visade tidigare vänsterledaren Gudrun Schyman upp sitt underliv ordentligt ingående i den 55 minuter långa filmen ”Födelsen”. Vilka motiv man än må haft med filmen är det många som förfärades över den. Så mycket ville man inte se av Gudrun. Hennes efterträdare Lars Ohly genomförde vad många tror var en liknande kupp under gårdagen. Expressen skriver ”Oj då, du råkade visst visa mer än tänkt, Ohly”.

Den förre vänsterledaren, känd som engagerad supporter både till Djurgården och till Liverpool, skulle visa upp sin Liverpooltatuering på vaden.

Men han råkade visa upp mer än vad som var tänkt.

Längst ner till höger i bilden tittar nämligen Lars Ohlys snopp fram.

”Ha ha, råkade visst lägga ut en bild på Instagram som visade mer än avsett. Nu åtgärdat”, skriver den förre Vänsterledaren på Twitter.

Nu har bilden plockats ner från ex-partledarens flöde.

”Har du fått med prinskorven?” undrade en kommentator.”

OhlyMed tanke på vilket rabalder vissa grupperingar kan göra kring både reklam och relativt oskyldiga bilder, borde det höras en kör av vänsterkvinnor som skriker ”Klipp, slit eller dra av vissa manliga attribut”. Fast å andra sidan ser det ut som Ohly redan ”vingklippts”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *