Bevara Strandområdena I Hofors Kommun

Gefle Dagblad skriver idag om hur man överväger att låta fler bygga bostäder vid ”strandnära lägen”. Jag kan egentligen inte förstå varför man sålt tomter längs Hammardammens kanter eftersom det uppenbart känns missanpassat. Att låta göra detta vid fler av kommunens vattendrag känns bara korkat. Man kan ju undra vem av kommunpolitikerna som nu hittat ett vackert beläget ställe att bygga bo på och försöker dölja sina intentioner med att framställa det som man gör befolkningen en tjänst. Nej bevara de sjöar och omgivning som finns i befintligt skick. Det är det som gör Hofors vackert. (Ps att jag inte vill sitta och stirra på en eventuell strandvilla när jag söker lugn och ro med fiskespöt har inget med mitt motstånd att göra 😉 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *