Anna Karin Kan Bli Årets Medieledare

Läser i Arbetarbladet att den redaktionella chefen på Mittmedia, Anna Karin Lith nominerats till ”Årets medieledare”.

Anna Karin Lith som började sin journalistkarriär som lokalredaktör i Hofors, numera bosatt i Gävle, tar plats i medieeliten. Tillsammans med bland annat Aftonbladets chefsredaktör Jan Helin är hon nominerad till utmärkelse som ”Årets medieledare

Känner så väl igen namnet och när jag tittar på fotot som illustrerar artikeln ser jag ju vem det är. Det är Johnny i Ålbrons dotter naturligtvis. Då bubblar det upp flera gamla minnen, bland annat hur exotiskt jag tyckte det var att en gång träffa en journalist. Tror hon bodde i Vall strax utanför Torsåker på den tiden. Faktiskt den första människan som jag minns jag träffat som haft den yrkesrollen. Jag undrar ju onekligen om det är pappa Johnny som uppmuntrat henne till att en gång börja skriva, på samma sätt som han gjorde med mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *