Bowlinghallens Vara Eller Icke Vara

Kan inte sticka under stol med att jag tyckt bowlinghallen varit en bra idé och haft stora förhoppningar att det skulle bli ett lyft för både centrum och Hofors. Jag har börjat vackla i min övertygelse och ser inte direkt positivt på hur utvecklingen eller snarare en kommande avveckling skulle ske. Arbetarbladet och Gefle Dagblad. Det är i synnerhet den här formuleringen som gör mig tveksam:

BK66:s ordförande Jan Dahlström blir väldigt glad över beskedet.

– Vi behöver troligen 40–50 procent fler kunder än i dag för att gå med vinst. Vi kommer satsa på mer marknadsföring, internetbokning och alkoholrättigheter, säger han.”

40-50 procent fler kunder/gäster känns inte verklighetsförankrat alls. Jag vet inte heller om det blir roligare med sprit. Vad jag vill dra mig till minnes är att man i planeringsstadiet för bowlinghallen funderade på en sportbar/bistro i kombination med bowlingen. Tyvärr så blev det inte så och jag tror mycket på att framgångarna uteblev på grund av det. Kombinationen med att kunna äta, dricka, se på direktsänd sport och bowlingen hade gett framgång direkt. Men som vanligt krävs det en investerare som vågar ta lite risker och finns det någon överhuvudtaget som vågar med det klimat som råder i Hofors idag?

2 thoughts on “Bowlinghallens Vara Eller Icke Vara

  1. Varför inte bjuda in elitklubbar till träningsläger här? Billigt boende finns,men ingen marknadsföring. Det måste ske före seriestart så nu har bäst före datum passerats denna säsong. Hofors är ingen turistkommun heller. Läs här http://www.gastrikland.com/vilken torftig turistinformation kommunen marknadsför. Skandal.

  2. Klart det blir roligare med sprit, folk börjar bowla på tvären i stället för längden, se det från den ljusa sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *