Kall Och Blåsig Fiskedag

När jag relativt stolt verkade ha hittat en skaplig lösning på betesförvaring kommenterade jag det såhär under inlägget:

Min stora fasa är att locket på sidan skall nötas ut och bli en hängande irritation men det återstår att se.”

Idag var det dags att äntligen få min egen domedagsprofetia uppfylld.

k2Har inte nyttjat väskan direkt frekvent heller eftersom lösningen med beteshinken visat sig vara outstandning.

v5Nåja idag gick helt sonika låsen sönder, locket hängde och hade inte väskan varit full med massor av smaskigt fiskgodis hade den åkt i sjön direkt. Anledningen till att jag ens använde den idag berodde helt och hållet att jag fick en inbjudan att testa Hyen igen och valde då att resa aningen lättare än annars. Lättare blev det som sagt inte att bära väskjäveln senare. Hyen då? Den har ju verkligen levererat fina fiskar under sommaren och hösten. Både abborre och gädda. För min egen del hände det absolut ingenting mer än ett par bottenapp. Kallt var det också. Funderade i morse om det var dags att nyttja flytoverall men sträckte mig till att dra på mig långkalsingarna under fiskedressen. Ganska stort misstag, blev kallt och tog sin tid när jag kom hem för att tina upp. Men vackert var det verkligen.

k1Borde ha åkt dit under sommaren när det kanske var lite behagligare att sitta där. En otroligt vacker sjö. Noterade dessutom att  det gamla skelettet av fiskodlingen som funnits där tidigare när jag besökte Hyen har försvunnit. Tydligen har det sjunkit till botten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *