Fäll Inga Krokodiltårar För Den Hotfulla Värld Du Bidrar Till Irene

Vet inte om man skall skratta eller gråta, men välkommen till världen du själv spätt på med ännu mer rädsla för hot och attacker mot folkvalda i demokratin Sverige Irene!

Irene har ännu inte hörts av polisen sedan hon omhändertogs i tisdags kväll för att ha stört den allmänna ordningen i samband med att hon kastat en prinsesstårta i Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons ansikte. Hon släpptes samma kväll av polisen.

Känner du ånger för det du har gjort, efter alla hot du fått?

– Neeheej. Nej.”

Gråt inte ut i kvällspressen då!

8 thoughts on “Fäll Inga Krokodiltårar För Den Hotfulla Värld Du Bidrar Till Irene

  1. Ja och denna människa har ett ganska grovt brottsregister oxå. Hon hyllar extremvänstern och vill tysta dom som inte tycker som henne. Snacka om intelligenskvot 0 när hon står och säger att vi ska ha yttrandefrihet och demokrati. Hon är tydligen vänsterpartist och där vet vi ju att dom har lite extrema åsikter. Finns ju en här i Hofors som är ett praktexempel 😉

  2. Ja man kan ju alltid hoppas men nu gråter hon ju ut i ljugmedia för att vinna sympatier. Sorgligt att en människa kan sjunka så lågt.

  3. Var ett intressant möte på folkan igår. Visste du att förläggningen för ensamkommande i Torsåker går back med 11 miljoner varje år? Vad är då kostnaderna för flyktingarna i Hofors? Tyvärr hade dom inte siffror för det men man kan ju bara tänka sig vad det kostar. Kul att veta detta samtidigt som man vet att dom sparar in på våra gamlingar. Det kommer att finnas folk som kommer att ställa upp i kommunvalet för SD och det tackar vi för 🙂

  4. Hela grejen med att jag är så ytterst tveksam till att detta var en sådan ”bra affär” som Jan Bornestig lurade i kommunens politiker. Människohandel ska inte löna sig på 2000-talet vilket jag påpekat många gånger här på bloggen. Det diffusa svamlandet av Xamuel Halfvars och moderaten Alf Persson om hur många det egentligen skulle röra sig om till slut, vad det skulle kosta, vilkas skattepengar det var som skulle belastas. Alf slog ihop klackarna och sa att han minsann skulle vara god man gratis, hur blev det med det? Vem får betala när ”barnen” fyllt 18 och slussades ut från hemmen och fick egna lägenheter med stöd av mobila teamet. Pengar vill man inte diskutera, man har tagit sig vatten över huvudet men att erkänna att alla kritiska Hoforsbor hade rätt ville man inte. Då åberopar man rasism och främlingsfientlighet. Vad sker nu då? Jo skolan monteras ned, äldreomsorgen samma sak, man utvecklas inte positivt och anhörighetsinvandringen nämner man inte ett knyst om i vare sig media eller från politiskt håll. Som om inte varje Hoforsbo kan se att det ökat lavinartat med religiöst klädda kvinnor i synnerhet. Jag skyller helt och hållet allt på dom som teg när öppenhet och information skulle ha skapat lugn och ro. Om politikerna och tjänstemännen tror det handlar om rasism har dom inte fattat något alls. Det handlar om förakt mot lögnaktiga, smusslande kommunpolitiker som inte kunde svara på de frågor man önskade svar på för sanningen kan vara betydligt värre än fantasin ibland.

  5. Demokraterna som uppfann odemokratin. Då det bestäms i en viss dagsblaska att den som ifrågasätter nuvarande politik(IFRÅGASÄTTER) och även inte tänker och röstar ”rätt”, är ett demokratiproblem som måste åtgärdas.Att ifrågasätta,är tydligen detsamma som att man tagit ställning,och därmed per aouto är att betrakta som rasse.Nej fy fan säger jag,för dessa proffsbestämmare som styr landet nu (mediakräk).Har ju förlorat en del nära,pga att jag vågat ifrågasätta,och det tackar jag dom mediala svinen för,som så ihärdigt påpekar att det är DERAS åsikt som är den ”rätta”.Ibland är det naturligtvis så,men att inte tillåta ifrågasättande,då börjar jag förstå mekanismen som föregår inbördeskrig i vissa länder,där det betyder döden att ifrågasätta.(Men jag kanske slipper ”åtgärdas”,då jag inte tagit ställning) ÄN………Halalelulia på er,och trevlig helg:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *