Hyrde Även Hofors Skräckkonsulterna?

Efter söndagens Kalla Fakta på TV4 är det lätt att tro att även Hofors kommun anlitat en konsultfirma som lär LSS-handläggarna att djävlas.

Hoforsbon är delvis förlamad, har hjärnskador och epilepsi. Men det räckte inte för att personen skulle ha rätt till boende med särskilt stöd.”

Men det är klart, kan man jävlas med en tre-åring så är man nog benägen för allt. Allt utom att erkänna hur det ligger till.

hofors11

Minns bara när jag ifrågasatte om det fanns politiska motiv till att Vera inte fick assistans. En kommentar som fick mig att se rött, bokstavligen eftersom det var en Socialdemokratisk nämndeman och ordförande, ledamot i en massa nämnder som stod bakom den.

Robert Vestrin

Arbetarbladet skrev:

Under signaturerna Bobban Knutsson och Drutten har politikern Robert Vestrin i Hofors försökt misskreditera sina politiska motståndare på nätet.
Sedan en blogg avslöjat socialdemokraten är han nu ångerfull. Men partiledningens förtroende har han fortfarande.”

Vestrin2

 

En röst på Socialdemokraterna i Hofors nästa val är en röst på den här typen av människor…

7 thoughts on “Hyrde Även Hofors Skräckkonsulterna?

 1. Ja det är skamligt att människan får vara kvar men det är fler som borde lämna sin plats till förfogande.

 2. Tjena! Har en fråga till på Hoforsbloggen eftersom du har koll på vad som händer i kommunen. Är det så att Hofors skolor ska börja servera halalslaktat kött bara för att ”barnen” vill det? Lägger med länken så får du läsa. http://www.exponerat.info/barnen-vill-ha-halalslaktat-kott/ Enligt vissa så är det ju ingen seriös sida men man får reda på mycket mer där än nån annanstans.

 3. Att de övriga i partiet har förtroende för honom,säger väl det mesta om hur illa det är ställt inom S.

 4. Gena, det där är en gammal ”nyhet”. Handlar inte om skolan alls. Exponerat är en nazistisk sida, så om man inte har något emot antisemitism kan man med gott samvete ta till sig vad som står där. Personligen känner jag att antisemitism och all annan form av rasism är avskyvärt, tar därför ”nyheterna” från exponerat och avpixlat med en nypa salt.

 5. Tyckte mig också känna igen artikelinnehållet. Johanna Hejdenberg som vikarierade för Linda Lundin som står bakom den från början.
  http://affarer.cc/start/1.4365783-boenden-maste-servera-halalkott

  Intressant ämne dock. Hittar inte orginalartikeln just nu, men det var ett föräldrapar som motsatte sig att deras barn skulle serveras halalslaktat kött i skolan och krävde att det istället skulle serveras lokalt producerat kött. Fick visst igenom sin önskan om specialkost också.

 6. Ja det var ju skönt att höra att dom fick igenom sin protest. Halal och koscher hör inte hemma i framförallt skolan. Kanske du Xamuel kan svara på en fråga som jag ställt till Viqtor Rasjö angående kostanader för våra nya kommuninnevånare. Har hört att anläggningen för ensamkommande i torsåker går med 11 miljoner back om året vad kostar det för Hofors?

 7. Och du Xamuel säger att exponerat är en nazistisk sida och då undrar jag på vilket vis? Vad skriver dom om som är nazistiskt? Dom skriver bara om det som PK-media vill dölja för medborgarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *