Svenskar Vräks Från Sina Bostäder För Att Nyttjas Av Migrationsverket

Onekligen det mest korkade jag läst, eller i vart fall på den nivån. Man vräker människor från sina bostäder för att bygga om det till asylboende. Arbetarbladet skriver:

Hyresvärden vill kasta ut fyra hyresgäster ur de slitna husen på Skolvägen i Tobo. Fastighetsägaren vill också göra asylboende i en del av husen. Men hyresgästföreningen bestrider uppsägningarna.”

Hyresvärden har också ansökt om att göra asylboende för 104 flyktingar i en del av husen i Tobo. Migrationsverket har i ett tilldelningsbeslut godkänt företaget som en av drygt 100 tänkbara företag som kan få öppna asylboende. I en första prövning har de kontrollerat med Skatteverket och Kronofogden.

– Ett företag vi skriver kontrakt med får inte vara på obestånd, säger Sophia Öhvall Lindberg, pressinformatör på Migrationsverket.

Migrationsverket har inte skrivit något kontrakt med Aros Energideklaration utan håller på med en djupare granskning där man på plats ska se om lokalernas utformning stämmer med ansökan.”

Att både samhällsklimatet och debatten om invandring/flyktingar blivit så olösligt infekterad lär inte hjälpas alls av den här typen av tilltag.

 

6 thoughts on “Svenskar Vräks Från Sina Bostäder För Att Nyttjas Av Migrationsverket

  1. Tyvärr blir detta vanligare och dom till och med lägger ner åldreboende för att ta emot flyktingar. Vaknar inte svennson till nästa val är det ute med sverige 🙁

  2. Ja så är det men det är en början. 7 klövern måste även dom vakna och se vad som händer men dom har säkert ekonomiska intressen i det som händer med våra gamla och hyresgäster som blir vräkta för asylboenden. Så länge 7 klövern får härja fritt blir det ingen ändring.

  3. Nu måste Sverige vakna ur sina drömmar. Eller har någon gett ett nyårslöfte, att inte hålla det. Sett hur Islam smyger in i landet med andra invandrare. Svenskar som invandrade till Amerika fick klara sig bäst de ville, men inte de kommande och som lever på våra skattepengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *