Pimpeltävling På Hubo-Långsjön

Projektet vid Hubo-Långsjön går från klarhet till klarhet. Under sommaren och hösten har man slagit rejäla rekord både i antalet fiskare och storlek på fisk. I helgen är det dags för en efterlängtad pimpeltävling:

Föreningen räknade med knappt 100 deltagare, men vid 147 anmälda fick de till slut sätta stopp.

– Vi fick säga nej till 30 personer som ville vara med tyvärr. Vi räknade inte med ett sådant stort intresse, säger Urban Henriksen.”

isTrots att snön nu smälter bort i 6-gradig värme så ligger det hyggliga isar på sjöarna i Hofors fiskevårdsområde. Förhoppningsvis kommer tävlingen också att locka till sig fler sommarfiskare. Bra reklam för Hofors som framtida namn för fisketurism.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *