Äntligen Är Helgen Över

Tittar man i nyhetsflödet verkar det ha varit en händelserik helg på alla slags områden och fronter. Själv har jag hållit mig i hemmet efter ett märkligt utbrott av feber och huvudvärk. Hade jag nu varit en inbiten vinterfiskare så gissar jag på att det inte hade kunnat stoppa mig från att borra ett hål eller två i isen, men jag föredrar att läsa om andras framgångar på sjöarna istället. Arbetarbladet, Gefle Dagblad.

173 kilo av fisken drogs upp under lördagens pimpeltävling som lockade drygt 140 deltagare. Flera deltagare hade åkt tiotals mil, från Vetlanda, Uddevalla och Sundsvall och andra platser.

Lördagens tävling vanns av Viktor Rasjö, Hofors, som fick upp totalt 12,2 kilo. Största fisken drogs upp av Ola Norling, Järbo, och den minsta av Malin Norling, Torsåker, en firre på 0,8 kilo.

39 av deltagarna fick fisk vilket är något sämre än väntat, menar Urban Henriksen som skyllde på snövädret som medverkade till att det blev mörkt under isen.”

Verkligt kul att tävlingen lockade så många från andra orter i Sverige, riktigt kul att tävlingen vanns av en Hoforsbo. Viktor Rasjö är förmodligen en bättre vinterfiskare än röstfiskare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *