Swedbank Hjälper Sina Kunder

Swedbank är ju en satans dålig bank överlag, i synnerhet på orter som Hofors där man inte ens vill befatta sig med kontanter. För en kort stund så trodde jag att man ändrat sin kundpolicy och börjat bli mer trevlig och tillmötesgående eftersom man bombarderade ett av mina mejlkonton med varningar om att något inte stod rätt till…

swedbank

 

Men som tur var hann jag läsa i  den lika pålitliga nättidningen Aftonbladet att det rörde sig om en bluff…

På Swedbank är man väl medveten om att en ny våg bluffmejl cirkulerar i landet.

– Vi vet att det cirkulerar bluffmejl just nu och det verkar som att det är Swedbank som står som något slags avsändare. De kommer över ett antal mejladresser på något vis och skickar ut helt slumpmässigt, säger Anna Sundblad presschef på Swedbank.”

Nu undrar jag förvisso hur just den mejlen är kopplad till mig och mitt bankkonto, finns inte en chans i Helvetia. Ungefär lika stor som att man har utbildad personal på banken som skickar mejlen..

1005829_211116285739532_2054625490_n

 

Visst är det synd om någon nu skulle råka bli lurad, men i det fallet finns det en bra lösning. Stäng av datorn, dra ur sladden ur vägguttaget, gå sedan ut och kasta datorn i soptunnan och använd aldrig Internet igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *