Ishockey Ikväll: Hofors HC Möter Häradsbygden 19.00

Sorgligt men inte mindre sant. Ishockeysäsongen för Hofors HC går mot sitt slut. Det återstår fem matcher att spela och tre av dessa är hemma i ishallen. Tyvärr har poängskillnaden nu blivit till och med teoretiskt omöjlig att reda upp och Hofors HC får spela för att hamna på en så bra plats som möjligt utan chans på vidare äventyr i playoff. Ikväll är det match mot Häradsbygden som tvärtemot har en chans och aspirerar på att gå vidare. Förhoppningsvis punkterar HHC deras dröm också. Det var inte värst vidare trevlig stämning sist lagen möttes hemma i hallen. Det var lite grinigt på isen, flög lite saker från motståndarnas bås och domarna hade ett litet bekymmer under en stund att lugna ner stämningen. Ikväll är det förhoppningsvis grinigt av andra orsaker och hemmapubliken kan få se riktigt bra ishockey om allt klaffar. Klockan 19.00 startar matchen men det går bra att komma tidigare och ta en fika i serveringen då man även stöttar föreningens ungdomslag.

20121116_161113

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *