Hoforsbor: Nu Kan Ni Göra Er Röst Hörd I Konstiga Sammanhang

Veckan inleds lika konstigt som den avslutades, det vill säga med ett inlägg om de konstiga verk som skall ”prydaBergsprängartorget. Min uppfattning så här långt är att övervägande delar av de jag diskuterat ärendet med säger att detta är ett ”jävla trams” och ”det måste ha slagit runt i huvudet på lokalpolitikerna”. Det finns dock några som säger att det inte är någon större grej och att om de måste välja så faller valet på ”myrsloken”. Från och med idag kan man rösta på de tre alternativen via kommunens hemsida.

Bidrag 1 heter flickan med moln:

1

Bidrag 2 heter trädkramaren:

2

Bidrag tre heter moln i byxor:

3

 

Bidrag 1 och 3 sägs enligt folkmun vara kommunalrådet Dangardt och kommunchefen Strömstedt som stoppat sina huvuden ibland molnen och inte har lust att böja sig ner till fotanklarna för att lyssna på vad fotfolket vill. Nåja hur det än är med den saken så finner jag bidrag nummer 2, inte så himla dumt. Myrslok eller björn kvittar men detaljen med kommunens logotyp vid kronan ganska vacker. Den får min röst.

3 thoughts on “Hoforsbor: Nu Kan Ni Göra Er Röst Hörd I Konstiga Sammanhang

  1. Tycker faktiskt att detta är ett stort skämt. Om man nu ska ha en skapelse/staty/monument i rondellen så ska den väl ha en stark koppling till Hofors, inte några fantasifigurer som folk kommer att reta sig på eller skratta sig fördärvad varje gång man är på ”bruket”

    //Mats

  2. Jobbigt läge. Alla är ju jättefina & fantasifulla. Stilrena & passande i rondellen. Kanonjobb av kommunen att hitta dess skapare. Imponerad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *