Gröna Kaffebönor Som Viktminskning Ren Bluff

Bluff och båg ser man dagligen. Men i takt med att människor lär sig undvika både generösa miljonbrev från Nigeria eller bantningsmedel som inte fungerar, utvecklar skurkarna bakom kampanjerna allt mer sofistikerade metoder för att lura in människor i sitt grepp. Idag till exempel snubblade jag över något som heter ”Gröna kaffebönor” och som sades vara ett mirakelmedel för den som vill gå ner snabbt i vikt. Sidan ger dock ett seriöst intryck, ungefär som om sidan verkligen hade doktorer och journalister och hälsoexperter bakom sig.

w1I kommentarsfälten svämmar det över med idel lovord.

w2Att ifrågasätta eller kritisera är dock inte så enkelt. Man har ”stängt av” möjligheten att kommentera på grund av spam (skräppost). Så långt är det fullt möjligt. Men det sägs inget om att hela ”artikeln” är skräp. Jag blir lite nyfiken på vem denna Emma Andersson kan vara. Det enklaste sättet att se om någon verkligen är den som man säger vara på en bild är att nyttja Googles bildsökning.

reporter

 

Där visar det sig ganska snart vara en bild som man kan köpa. I annat fall är Emma Andersson verkligen en kvinna med många järn i elden och många affärsområden. Både som advokat, jurist, skogsindustrin och som arbetande mamma. Följdaktligen får man anta att det där med viktminskning och gröna kaffebönor är en enda stor bluff. Jag testade att mejla via den adress som anges så det skall bli intressant att se om något svar ens kommer angående hur man lagt upp ”marknadsföringen”.

w3

Trimatol och Life Detox är alltså ren skit som marknadsförs på ytterst oseriöst sätt.

4 thoughts on “Gröna Kaffebönor Som Viktminskning Ren Bluff

 1. Preparatet i sig men inte minst företaget är helt oseriöst !
  Utöver ev.placeboeffekt har detta fuskpreparat ingen som helst utlovad effekt
  Återbäring utlovas vid utebliven effekt men detta i pricip omöjligt för de intet anande kunderna som ställs inför företagets”procedurer”, vilseledande hantering av reklamation, oanträffbara ansvariga, returadress till Polen utan mailadress eller telefonnummer ect…
  Hoppas företaget går i konkurs innan alltför många kunder hinner bli lurade
  Detta bör spridas på alla sätt, vilket jag själv kommer att bidra med till allmänhet och studenter inom olika yrkeskategorier

 2. Har just blivit lurad/rånad på 781,19 kr av företaget VITATRADE.COM
  Beställde 2 burkar med dels gröna kaffebönor, dels detox-kapslar. Det var ett extraerbjudande som var billigt. Betalade med mitt kort som jag nu måste spärra eftersom företagen tagit ut 781,19 kronor från mitt konto. Rent bedrägeri eftersom jag INTE beställt någon påfyllning.
  Går inte att nå företaget. Banken säger att den enda info de fått tag i är: Varuhus i Kina!!! Hur kunde jag vara så dum? Men jag hittade sidan/länken på Expressens (kanske var det AB) hälsosida. Trodde väl att de skulle ha någon slags kontroll på vad de släpper fram.

 3. Jag har skaffat nytt betalkort så de inte kan fortsätta dra pengar från mig. Först såg det ut som företaget fanns i Sverige, sen i Holland, sen i ett varuhus i Kina och senast från Kalifornien!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *