Legendarer Återvänder Till Hofors Ishall & Hemlig Cermoni

Gårdagens ishockeymatch resulterade i en sur förlust för vårt hemmalag Hofors HC. Förvisso har dom ”inget att spela för” eftersom playofftåget har gått detta år och HHC kom springandes på perrongen bara för att se tågets baklyktor. Men grabbarna har gjort det bra detta år. Förra veckan visade man upp en sällsynt bra inställning och harvade sönder både Häradsbygden och Älvdalen, de sista med hela 7-1. Nåja nu återstår det två matcher, den ena på fredag borta mot Avesta BK som måste vinna för att säkra sin playoffplats. Det tänker Hofors göra sitt bästa för att grusa sönder. Nästa tisdag den 11 februari är det sista matchen och sista hemmamatchen för säsongen. Där kan Hoforsbloggen avslöja att det blir en lite annorlunda match. Det kommer att genomföras en hemlig cermoni innan matchstart och på isen kommer det finnas en ”Legendfemma”. De kommer att utgöra fjärdefemman och göra inhopp under matchens gång.

HHC

Det gemensamma för dessa spelare är att de har utfört tjänster utöver det vanliga i klubbens regi, har varit med länge och varit uppskattade spelare av publiken. Senare i veckan kommer det att avslöjas vilka dessa spelare är på Hofors HCs hemsida. Ett bra tillfälle alltså att avtacka årets upplaga av A-laget, äta hockeykorv, se den hemliga cermonin och sedan njuta av legendarernas återkomst på isen i Hofors ishall. Inträdet är 60 kronor för vuxna men alla under 18 år går som vanligt in gratis. Ses där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *