Inflyttarhockey & Legendarfemma På Tisdag

Ishockeysäsongen lider nu mot sitt slut. Idag möter Hofors HC Avesta på bortaplan och på tisdag är det säsongens sista match. Hofors har inte lyckats kvalificera sig till något avancemang så säsongen blev verkligen kort. Det har varit både upp och ner och mycket trevligt att följa laget sedan i augusti när man gick på is. Exakt hur många timmar som spenderats på detta är svårt att uppskatta men det är en hel del för mycket. Innan vi helt kan avsluta ishockeyrapporteringen på Hoforsbloggen, vill jag passa på att lyfta fram ett arrangemang som sker på tisdag i samband med hemmamatchen mot Söderhamn/Ljusne.

Banner2Förutom de fantastiska killarna i årets upplaga av Hofors HCs A-lag kommer en ”Legendfemma” att utgöra fjärdeformationen under matchen. Ett slags hedersuppdrag för spelare som genom åren representerat klubben och på olika vis varit uppskattade för sina insatser. De är alla riktiga Hoforsprofiler och heter i tur och ordning Gunnar Sundberg, Mikael Holmqvist, Arto Heinola, Stefan Klarfelt och Christer Elfsberg. I samband med matchen kommer även en hyllningscermoni att genomföras av än så länge hemlig karaktär. Matchen spelas 19.00 på tisdag den 11 februari, men ni som är ishockeyintresserad och vill uppleva lite nostalgi samt se A-laget för sista gången denna säsong kanske skall bege sig ner till ishallen redan till 18.20 då spelarna värmer upp. 18.5o kommer sedan en presentation och cermonin att genomföras och sedan släpps pucken för förhoppningsvis en sista Hoforsseger detta år. Det är även ”Inflyttarhockey” på tisdag vilket innebär att nya Hoforsbor bjuds på ishockeymatch av kommunen så det kan bli en hel del folk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *