Foto & Bild: Två Säsonger Med Hofors HC

Ishockeysäsongen är som bekant slut och när jag nu sitter och sammanfattar den här perioden med två säsonger i Hofors HC är det med hjälp av 2466 bilder och nästan 9GB videoklipp. Väcker många roliga minnen till liv och exakt vad jag skall göra med allt detta återstår att se. En tanke var att både mina och Isabelle Sandgrens bilder skulle utgöra grunden för en hyfsad fotoutställning för de ishockeyintresserade senare. Kanske även för människor som bara njuter av ögonblicksbilder.  Isabelle har fotograferat otroligt mycket på isen och jag mest på sidan eller ”bakom” isen. En del av dessa 2466 bilder kan ni nu se i Hoforsbloggens fotoalbum här.

HHC

 

Det finns en hel del bilder som jag är extra stolt över att ha fångat, andra med sämre kvalitét, men alla är i stort sett ögonblicksbilder från en verksamhet som inte enbart är den publiken får se på isen, det vill säga tre gånger tjugo minuters stångande med motståndare.

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *