Lekparksnazisterna Ställer Upp I Val

Förvisso inte en nyhet som kanske berör Hofors, men jag hajar till när jag läser Arbetarbladets artikel om ”Nazistparti ställer upp i valet”. En av personerna som nämns i artikeln har jag träffat tidigare i en lekpark på Storgatan, Patrik Sverin. Trevlig kille.

n5

 

Vi pratade ingen politik den gången, utan mer om engagemanget som fick människor från andra orter att åka till Hofors och fixa och trixa i en förfallen lekpark och dessutom lämna kvar lite leksaker.

n6

 

Jag är inte naiv och förstår väl mycket väl att detta tjänade ett politiskt/aktivistiskt syfte. Men för mig spelar det faktiskt ingen roll om det är till tänderna beväpnade kommunister eller nazister bara någon gör något. Vår egen kommun har ju en uppenbar motvilja att glädja barnen kan man väl konstatera efter veckans rabalder som fått stort genomslag på bland annat Facebook där Kent Anderssons inlägg sprids snabbt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *