Myrsloken Vann Enligt Uppgifter Till Arbetarbladet

Det är ännu inte officiellt, men Arbetarbladet kan avslöja att det blir myrsloken som kramar en lyktstolpe som skall pryda Bergsprängartorget.

Tävlingen om ett nytt offentligt konstverk på Bergsprängartorget i Hofors skapade en het debatt i kommentarsfälten på Arbetarbladets sajt. Och kanske lär den blossa upp igen när vinnarbidraget ska invigas. Men åtminstone i den officiella omröstningen har nu Hoforsborna sagt sitt.

Officiellt presenteras inte vinnaren förrän i nästa vecka, men källor till Arbetarbladet, som Hofors kommun inte vill bekräfta, säger att det är Eva Fornåås bidrag ”Trädkramaren” som har fått flest röster. Vinnande konstnär har en vecka på sig att tacka ja till uppdraget.”

2

 

Helt klart det bästa av samtliga bidrag och jag har personligen blivit lite förtjust i lampkronan.

2 thoughts on “Myrsloken Vann Enligt Uppgifter Till Arbetarbladet

  1. Hur fan kan en myrslok dyka upp i Hofors? Lika vanlig som en isbjörn i Afrika.

  2. Kul. äntligen lite finnish på bruket, vi kan sätta upp en kamera där & lotta ut ett pris till den som gissar närmaste resultat på hur många som ”råkar” kissa på myrsloken innan den försvinner överkörd av någon berusad hoforsbo bakom ratten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *