Socialdemokraternas Ansvarige För Cykelfrågor På Tapeten Igen För Att Legalisera Incest

Det är lite märkligt faktiskt. En av Expressens toppnyheter under gårdagen handlade om Socialdemokraten som ville göra incest lagligt. När jag läser om korkskallen slår det mig ”att vänta nu, det här känner jag igen”. Mycket riktigt så författade jag ett blogginlägg om det för drygt två år sedan. Redan då var artikeln två år gammal, igår alltså på dagen fyra år gammal.

2010

2010

 

2014

2014Både den gamla och den ”nya” artikeln fick stor spridning via sociala medier. Helt klart är det någon som inte alls vill se denna Monica Green i Riksdagen efter det kommande valet. Detta konstaterar hon antagligen ganska sorgset via sin Facebook inatt och länkar till ett nypublicerat blogginlägg.

fel

Kanske något att tänka på även för relativt nytillkommna politiker med stora planer, att vissa saker försvinner inte bara för att tiden går. i Socialdemokraternas fall blev det ändå en liten lustighet med just Monica Green. Istället för att sparka ut henne så det visslade i riksdagsdörrarnas gångjärn, gav man henne ansvaret för cykelfrågor i partiet. Ute och cykla verkade hon minsann vara expert på….

cykel

2 thoughts on “Socialdemokraternas Ansvarige För Cykelfrågor På Tapeten Igen För Att Legalisera Incest

  1. Det gör han säkert, att han ens fick vara kvar i Riksdagen och partiet med tanke på att obetalda TV-avgifter räcker för att döda andra politiskt är ett mirakel i sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *