Anders Eklund Om Sin Framtid Efter Avtjänat Straff

Med tanke på föregående nyhet så vill jag tipsa om en veckogammal artikel i Expressen som avhandlar livet för otäckingen Anders Eklund.

eklund

 

Han verkar ha storslagna planer på sin framtid, inte bara hus, villa och fru med barn(!!)) Även om han beklagar sig för att forna vänner inte besvarar hans brev så skickar han iväg dem och hoppas på svar.

” Samtidigt som de gamla vännerna har vänt Anders Eklund ryggen, har han funnit nya innanför murarna, berättar han:

”Nu har jag hittat en fin och bra vän här inne, det är en kille från ’XX’ som heter ’NN”, han är ’xx’ år och han och jag har samma intressen.”

Enligt Anders Eklund planerar hans nye kamrat och en annan intern på avdelningen att dra i gång ett företag tillsammans.

”Dom har inte så stor kunskap inom åkeribranschen så jag håller på att hjälpa dom lite nu, och hans polare ”NN” vill att jag skall vara med sen, då jag blir frisläppt nån gång i framtiden. Så nu är det nästan roligt att vara här när man hittat en som är lika mej. Vi tänker lika och kan jobba lika bra ihop nere på jobbet oxå, så nu går veckorna snabbare oxå, sen är jag gladare oxå.”

Sen kan man givetvis fundera lite över uttrycket att någon skulle vara lika Anders Eklund. Bevare oss väl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *