Bättre En Fågel I Handen Än Tio I Skogen?

Hoppas er påskhelg varit trivsam så här långt. Igår hade vi ju dessutom strålande väder och det ser inte ut att bli sämre idag. Gårdagen var en synnerligen aktiv dag, hann med att laga båten innan klockan nio, besöka familjegraven, shoppa på Rusta, bland annat en sån här fin plastlåda med lock.

Namnlös

 

Höll sedan på några timmar och sågade, borrade och drog åt buntband innan jag var ganska nöjd. Exakt vad det blev tänkte jag visa senare idag eller imorgon, men det har naturligtvis med fiske att göra. Åt lunch, åt middag, hade en pinsam olycka med en potatisskalare och åt mer snask än jag borde. Avslutade dagen med en skogstur och en fundering på vad det där med fåglar i handen eller i skogen egentligen betyder.

Fågel

 

fågel1

fågel2

 

 

I övrigt verkar nyheten om att Hoforspartiet ställer upp i kommande kommunalval tagits emot med öppna armar av så många att det faktiskt är lite överväldigande. Jag lovar att ni kommer bli oerhört chockade över laguppställningen i partiet. När det tidigare i veckan talades om att Hoforspartiet redan var störta oppositionsparti i kommunen i någon kommentar, småskrattade jag. Nu är jag helt övertygad.

One thought on “Bättre En Fågel I Handen Än Tio I Skogen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *