Loppisfynd I Valbo

Hörde ett inslag på radio igår där man talade om att det var loppisens högtid just nu. Rekordmånga anordnar en loppis och otroligt många människor besöker dessa för att om möjligt göra fynd. Personligen blev jag bara mer övertygad om att ”Hofors nya marknadsområde” kan bli blomstrande för både försäljare och kunder. En idé att driva vidare helt enkelt. Som leksakssamlare är det oftast svårt att göra fynd. Många letar, är medvetna om värden och oftast tar fynden slut fort. Jag har ett antal loppisar och second hand i länet som jag kollar av då och då i hopp om det stora fyndet. Idag var en sådan dag. Hittade många grymma saker till löjligt låga priser. I Valbo kunde jag inte heller motstå att köpa denna trots att den inte är i linje med mitt eget samlande, men man känner igen ett fynd när man ser ett 😉

20140630_130704

Nu riktigt längtar jag tills det blir lite ledighet och man kan ta en rejäl runda i länet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *