7 thoughts on “Allt Klart För Rock I Hofors

  1. Hoppas verkligen att dom som sponsrar detta evenemang tänker till vad dom stödjer i och med att kartellen är med. Tycker att det bör markeras mot politiskt våld och dra sig ur sponsringen av detta. Gör man inte det så stödjer man våld som politisk metod vilket kartellen står för.

  2. Det är människor som haft starka åsikter kring detta och menat att en bojkott är det enda raka. Sen kommer det ändå att dra publik för vem med alla sinnen i bruk vill missa Tykoz Bravader??

  3. Ja absolut är det så men skandalen är ett faktum. Att arrangörerna ens övervägde att ta hit kartellen är förvånande. Men ser man vilka som står bakom så förstår man. Man får väl anta att dom står bakom politiskt våld som maktfaktor.

  4. Jag är inte heller speciellt förtjust i beslutet, det var som någon skrev på ett forum att ”När annonserar ni att Division S” också skall spela?”
    Det är hur man än vrider och vänder på det samma logik med ”Gatans musik”.

  5. Skulle Ultima Thule ha varit välkomna????? Skulle inte tro det…….Det ”Goda Våldet” är förstås accepterat det har vi märkt förut. Måtte sponsorerna ta sitt förnuft till fånga.

  6. Nu är affischerna redan tryckta så någon förändring i programmet tror jag inte på, men jag skulle gärna vilja veta om det är sanktionerat av kommunala skattepengar.

  7. Ja jag med för detta vill inte jag stå bakom. Det Kartellen står för är jag helt emot dvs det politiska våldet. Att jobba och bekämpa rasism kan jag skriva under på men på fredliga och demokratiska vägar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *