Hofors Centrumförnyelse – Upplevs Som Förfall

En av kommunens invånare hörde av sig och ville berätta hur fult och illa skött centrum upplevs. Personligen har jag inte ens reflekterat över det, men när jag ser dessa bilder så förstår jag upprördheten. Just nu när det är många tillfälliga invånare på grund av bland annat hockeylägret i ishallen och Hofors borde visa sig från sin absolut bästa sida så, skäms en del invånare alltså över hur illa skött bland annat rensning av ogräs är.

r1 r2 r3 r4 r5

s1 s2 s3 s4 s5 s6

 

Jag håller med om att det här kan upplevas som en skamfläck, och som fotografen påpekar så ser det ju för jävligt ut runt det som borde vara kommunens ansikte utåt just nu, turistinformationen. Det här borde väl kunna fixas på stört nu när man har en hel del sommarjobbare i kommunens tjänst??

Och vem är egentligen ansvarig för skötseln av centrum? Den personen gör inget vidare bra arbete.

3 thoughts on “Hofors Centrumförnyelse – Upplevs Som Förfall

 1. Superenkelt att åtgärda. Vi har ju en massa nya medborgare i Hofors som inte har något att göra så sätt dom i arbete så gör dom rätt för våran frikostighet.

 2. Vad som är anmärkningsvärt är inte hur illa saker och ting sköts i Hofors kommun utan att kommunledningen spenderar enorma
  belopp på ”monument-över-sig-själva”, se nya statyn, minirondellen
  parkeringen framför Coop, den uppvärmda gatan framför och mellan Coop och Ica och så vidare istället för att iordningställa HELA kommunen till en resonabel nivå.

  Det är gigantiska skillnader mellan Gästrikland i gemen och Dalarna
  samtliga hyttor håller på att rasa och växa igen, StillenStollen stängslet håller på och rasa ner i gruvan, listan kan göras hur lång som helst.

  Vissa saker skall ju bekostas av staten och länsstyrelsen men det
  är känt att de sitter på pengarna, det klagas från länsmusseets personal om detta b.la.

  Allt pladder från Dangard och Co om att turistifiera Hofors kommun ledde inte mera än till att besöksmålen är igen växta och hoprasade.

  Staty monumentet som ska upp har resulterat i att budgeten överskrids så nu ska biblioteket minskas dramatiskt och personal
  få sparken, har de själva berättat för mig.

  Men Hofors kommun styrs av idioter och resultatet blir därefter.

 3. Vi har en massa arbetslösa ungdomar, sommarlediga studenter utan sommarjobb också!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *