Svinaktigt Beteende

Jag skrev lite om valpropaganda tidigare i veckan, jag hade en föraning att den var fjärde år återkommande vandalismen skulle dyka upp. Rätt som vanligt alltså. När jag passerade Sandvikens centrala delar i veckan så låg alla skyltar sönderslagna. Såg bedrövligt ut och jag tänkte att vad skönt att vi inte har det sådär i Hofors. Igår blev jag ganska besviken.

A2

Visst, man kan tycka att det är irriterande hur man slänger upp skyltar till höger och vänster (det var väl en kul formulering?) och att i synnerhet Modareternas politik är värd att kritiseras, men varför kan man inte respektera den demokratiska processen och låta alla synas på det sätt man vill efter de regler som satts?

A1

I Hela Hofors så är just Moderaternas skyltar sönderslagna. Snälla skräpa inte ner mer utan använd er rätt att rösta bort dom istället om ni är missnöjda. Det här ger inget bra intryck av vår kommun när folk passerar.

6 thoughts on “Svinaktigt Beteende

  1. Typiskt hur vänstern agerar. Kommer ihåg en som vädrade sitt missnöje på Hoforsbloggen undercover,men avslöjades som en ”betrodd”? S lokalpolitiker. Jag har alltid krävt av mina barn att dom ska rösta i våra val.”Det är enda lagliga sättet du kan påverka ditt liv” Har jag lärt dom. ”Vad du däremot röstar på” det skiter jag i. ”Välj något som du gynnas av”. Det borde gälla alla röstberättigade i Hofors med som fastnat i gamla hjulspår.

  2. Unga vänster eller milljöpartister troligen. Vänsterextremism är ju tydligen populärt nuförtiden 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *