Fyra Mandat – Fyra År Till Nästa Val

13,6 procent och 4 mandat ser ut att bli det fastställda facitet efter årets val för Hoforspartiet. Efter drygt 4 timmars väntan i kommunens lokal kunde vi äntligen åka hem med en form av besked. S och V har tillsammans sina 16 mandat vilket gör att det är dom som mycket troligt styr kommunen 4 år till. Mer statestik finns här.

13.6

För oss i Hoforspartiet väntar nu en hel del arbete. Det kommer att ta några dagar att smälta allt och se var vi landar i nämnder och styrelser. Men nog har vi ideer och förslag på gång och inom kort hoppas vi få visa att vi menar allvar med att utveckla både Hofors och den lokala politiken. Det är små pusselbitar som skall falla på plats bara så kör vi på tills nästa val då vi inte nöjer oss med att vara näststörsta parti utan det absolut största 😉

Vi är naturligtvis glada för alla de röster vi fått, alla fina kontakter och samtal vi haft och det är ni som i längden kommer att ge oss kraften att förändra. Tack!

 

2 thoughts on “Fyra Mandat – Fyra År Till Nästa Val

  1. Men grattis!
    Det är roligt med människor som bryr sig om kommunala angelägenheter. Nya konstellationer av människor som kontrast till det ofta cementerade är särskilt kul.
    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *